Volledig scherm
Navarone tijdens een repetitie in Wijchen. © Paul Rapp

Speelt Navarone de rest vanavond knock-out bij The Voice?

NIJMEGEN - Het is erop of eronder voor de Nijmeegse rockformatie Navarone vrijdagavond in kijkcijferkanon The Voice of Holland. Die staat dan in The Knockouts. Dat is de laatste ronde voor de liveshows waarin ze zichzelf tegenover hun coach Anouk moeten bewijzen.

De ronde ‘The Knockouts’ is een relatief nieuwe ronde in het programma, waar de coaches een laatste keer hun team moeten uitdunnen en alleen het beste van het beste moeten selecteren voor de liveshows. De Nijmeegse band moet een nummer laten horen en op basis daarvan kiest de coach. De band laat op sociale media weten dat dit het nummer Chandelier van Sia gaat zijn.

Druk

Als Navarone vrijdag weet door te dringen tot de liveshows, hebben de bandleden een drukke tijd voor de boeg. Naast de shows is dan ook hun albumtour aan de gang, die bijna helemaal is uitverkocht. Alleen voor de shows in Haarlem en Groningen zijn nog kaarten.

Toch kijkt de band ernaar uit. Zoals gitarist Kees Lewiszong al eerder aangaf bij De Gelderlander zijn ze heel benieuwd hoe rock bij een breder publiek ligt.

Dollars

In het café waar Navarone zo’n tien jaar geleden begon, zijn ze goed voorbereid op het optreden bij The Voice. De eigenaren van café Dollars in de Grotestraat in Nijmegen roepen op om samen naar het programma te kijken in de kroeg onder het genot van een biertje.

Kijk hieronder The Battle terug.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.