De vondst van de twee kinderen in Nijmegen
Volledig scherm
De vondst van de twee kinderen in Nijmegen © Politie Nijmegen-Zuid

Spelende kinderen vinden ongeveer 2000 XTC pillen in Nijmegen, politie wil daders ‘surpriseparty’ geven

NIJMEGEN -  Twee spelende kinderen hebben maandagmiddag in Nijmegen ongeveer 2000 XTC pillen in een plastic tas gevonden. De partydrugs werden gevonden onder de brug bij het Westkanaalpad nabij de Weezenhof.

12 reacties

 • Titus

  2 jaar geleden
  De politie.dan, niet die twee kinderen, dacht ik!
 • PietjeBel

  2 jaar geleden
  Het ziet er ook niet uit als een zak snoep. goede vangst en dit zal in het crimineel millieu wat teweeg brengen. Het geld dat dit op had moeten brengen zal aan hun meerdere betaald moeten worden!
 • Fred

  2 jaar geleden
  De politie wordt er cynisch van. Snap ik heel goed. Als je maanden speurwerk levert en met gevaar voor eigen leven daders oppakt, is het nogal pijnlijk als die figuren na een taakstraf van 72 uur weer vrij rondlopen.
 • Anton

  2 jaar geleden
  Wellicht hadden ze met een dagje posten de eigenaars daadwerkelijk kunnen oppakken, nu kunnen die lui er ook nog om lachen dat ze lekker vrij uit gaan... gemiste kans in mijn ogen.
 • Jeroen

  2 jaar geleden
  Volgens mij vergeet je dat het ook gewoon mensen die hun werk proberen te doen, ze zijn onder bezet onder betaald worden dagelijks voor alles en nog wat uit gemaakt en het is niet de gewone politie man of vrouw die de regels maakt ze zijn er ook aan gebonden, ma owee ze maken een grapje dan is de wereld te klein, man man man

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Pro-Palestinademonstratie loopt uit de hand
  Play

  Pro-Palesti­nade­mon­stra­tie loopt uit de hand

 2. Uit protest omscholen: Van kunstenaar tot prostituee
  Play

  Uit protest omscholen: Van kunstenaar tot prostituee

Nijmegen e.o.