Het schoolontbijt op een andere school.
Volledig scherm
PREMIUM
Het schoolontbijt op een andere school. © Erik van 't Hullenaar

Spoedplan in Nijmegen: gratis en gezond ontbijt op scholen voor kinderen die het nodig hebben

NIJMEGEN - Kinderen die met een knorrende maag naar school komen: mede door de sterk gestegen energieprijzen komt het vaker voor dan ooit. De Nijmeegse gemeenteraad komt met een spoedplan: een gratis, gezond schoolontbijt voor leerlingen die dat nodig hebben.

10 reacties

 • rob bernink

  2 maanden geleden
  Wat zijn dat voor ouders?. Waarom zijn hun kinderen de dupe van het doen en laten van de ouders. Ik zou eerst daar onderzoek naar doen als gemeente. Ik denk dat een lunch tussen de middag veel meer effect zal en kan hebben. Laat de kinderen zelf hun boterham klaarmaken tussen de middag. Dan maak je geen onderscheid tussen de kinderen en ze kunnen op die manier leren wat voor hen gezond eten is. Kortom denk eerst goed na als school en gemeente. En pak ouders aan die hun kinderen verwaarlozen.
 • Frans Zuckermann

  2 maanden geleden
  Helemaal eens met Leonoor Mulder Dat ouders dat niet kunnen welke reden dan ook Daar staan kids buiten👍👍
 • christiaan verdiesen

  2 maanden geleden
  Valt mij altijd op dat in deze categorie van gezinnen waarin hier blijkbaar geen geld voor is , dat er op roken niet bezuinigd word. wellicht andere keuzes maken
 • Japie lamers

  2 maanden geleden
  Totale onzin. Een school is geen restaurant. En ouders die het zo genaamd niet kunnen betalen worden volgestopt met toeslagen. Zeker weer iets van die LinkseGroenen.
 • Jaap De Graaf

  2 maanden geleden
  Nu roepen ongelooflijk maar wel 8ton wegsmijten voor een dom bobo festival. Links lullen, rechts vullen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen