Sportende kinderen maken teveel herrie: sluiting sportveld dreigt na veertig jaar

VideoNIJMEGEN - Basisschool De Buut in Nijmegen-Oost moet nog vóór het einde van de maand haar sportveld sluiten. Reden: het geluid dat voetballende en hockeyende kinderen veroorzaken, zorgt voor teveel overlast voor omwonenden. 

162 reacties

 • Henk jong

  3 jaar geleden
  Kijk , dit is nu een doordacht antwoord. Top.
 • R L

  3 jaar geleden
  Elk verhaal heeft 2 kanten en ben het er mee eens dat je best mag aangeven dat het wat rustiger kan. Heeft ook zeker met fatsoen te maken. Maar ik blijf van mening dat we tegenwoordig steeds minder verdragen en daarbij zijn het inderdaad ook 2 kanten. Geven mensen aan of het wat rustiger kan en zo ja op welke manier natuurlijk... 
 • Graaff

  3 jaar geleden
  wat hoor je nu liever? Het gezeur van mopperende bejaarden of het geluid van enthousiaste kinderen?Op deze manier knijpen we onze toekomst af!
 • Hulshof

  3 jaar geleden
  Precies. De school heeft de oudste rechten en de bewoners van de appartementen hadden zich van de situatie op de hoogte moeten stellen alvorens daar een appartement te kopen. En anders maar nu alsnog maatregelen treffen om geluid van buiten te weren.Als je een appartement pal naast een drukke snelweg of spoorlijn koopt hoef je daarna ook niet te klagen over geluidsoverlast.
 • elco

  3 jaar geleden
  Bravo buurtbewoners bedankt voor jullie onterechte beklag van spelende kinderen.Wees er trots opWat is het volgende moet de school ook weg?Doeslief

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.