De nieuwe locatie van de Nijmeegse Stadsnomaden aan de Streekweg in Dukenburg. Op de achtergrond woonwagencentrum Teersdijk.
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe locatie van de Nijmeegse Stadsnomaden aan de Streekweg in Dukenburg. Op de achtergrond woonwagencentrum Teersdijk. © Paul Rapp

Stadsnomaden naar nieuwe plek: ‘Alsof je een klein dorp verplaatst’

NIJMEGEN - Minimaal voor twee jaar, maximaal voor tien jaar. De Nijmeegse Stadsnomaden zijn neergestreken op hun nieuwe plek aan de Streekweg, aan de rand van Tolhuis. 

9 reacties

 • Jan-peter Kerstens

  1 jaar geleden
  In er ook aan de al aanwezige reizigers gevraagd of zij het stuk grond voor minimaal 2 en maximaal 10 jaar wilde gebruiken?
 • Dirk de Vries

  1 jaar geleden
  Betalen ze ook waterschapsbelasting of welke belasting dan ook voor gebruik van gemeentegrond waar jij en ik vanaf worden gestuurd als we er met onze vouwwagen zouden gaan staan.
 • Mark Pier

  1 jaar geleden
  Jo Lit en Ron, dit zijn tenminste echte woonwagens, die iets verder op staan zijn moeilijker van de plek af te krijgen als moderne villa,s zijnde!
 • PATRICIA INGEN

  1 jaar geleden
  Voorlopig zullen de vosjes, dassen en dergelijke wel wegblijven. Met een hond die in de avond overal los loopt en loopt te blaffen. Jammer van de natuur. En het oogt als een bijeen geraapt zooitje. Sorry, maar dit is mijn mening
 • Jo Lit

  1 jaar geleden
  Inderdaad “Ron”. Hier hadden ook 10 woonwagens kunnen staan. Waren weer 10 gezinnen dolgelukkig geweest.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen