Op de verkiezingsavond had April Ranshuijsen (in rolstoel) van GroenLinks het al best gezellig met mede-winnaar Wendy Grutters van de Stadspartij; rechts GroenLinks-voorman Quirijn Lokker.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de verkiezingsavond had April Ranshuijsen (in rolstoel) van GroenLinks het al best gezellig met mede-winnaar Wendy Grutters van de Stadspartij; rechts GroenLinks-voorman Quirijn Lokker. © David van Haren

Stadspartij en GroenLinks: kan het een fijn Nijmeegs huwelijk worden?

analyseNIJMEGEN - De linkse idealisten van GroenLinks en de soms wat volksere Nimwegenaren van Stadspartij Nijmegen: het lijken op het eerste gezicht geen gedroomde huwelijkspartners. Kan Cupido toch toeslaan?

11 reacties

 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  nou kiezers jullie hebben er een mooi zooitje van gemaakt daar in Nijmegen, dat wordt weer lekker gnieten van alle ideeen, die er worden geoppert en de komentaren, die daar weer op gaan volgen.
 • Martin De Beer

  2 maanden geleden
  Die arrogante Quirijn zal wel niet graag samenwerken met Stadspartij maar GL word elke stemronde kleiner zowel lokaal als landelijk dus hij zal wel moeten.
 • Frank de Jager

  2 maanden geleden
  Als Groen Links zich onredelijk opstelt kan een brede coalitie van Stadspartij, D66 ,PvdA en VVD ook. Is ook een meerderheid.
 • Theo Eickelmann

  2 maanden geleden
  Nou ja zeg! Is het nog echt nodig de domheid van GroenLinks te duiden?
 • Rob Hinten

  2 maanden geleden
  Heb op de stadspartij gestemd om links te stoppen in Nijmegen, hoop niet dat de stadspartij met groen links in zee gaat. Zou net als wat er in den haag gebeurd, volksverlakkerij zijn.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.