Volledig scherm
Een politiehelikopter vloog zondagavond enige tijd boven Nijmegen vanwege een steekpartij aan de Van Peltlaan. © Roland Heitink / Persbureau Heitink

Steekpartij Nijmegen: twee verdachten aangehouden na inval

updateNIJMEGEN – Vanwege een steekpartij aan de Van Peltlaan vloog zondagavond enige tijd een politiehelikopter boven Nijmegen. De politie was met meerdere eenheden ter plaatse, samen met een ambulance. 

Er bleek een steekpartij plaats te hebben gevonden. De politie heeft twee verdachten aangehouden na een inval op de Rentmeesterhof, aldus een politiewoordvoerder.

Het slachtoffer van de steekpartij raakte niet ernstig gewond en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hij is wel meegegaan met de politie, waarom is nog niet bekend.

Volledig scherm
Op de Rentmeesterhof zijn twee verdachten aangehouden na een steekpartij in de Van Peltlaan. © Roland Heitink / Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.