De politie heeft bosjes op de hoek van de Graafseweg en de Campusbaan, tegenover de Willemsweg op het viaduct, afgezet met lint vanwege een steekpartij.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie heeft bosjes op de hoek van de Graafseweg en de Campusbaan, tegenover de Willemsweg op het viaduct, afgezet met lint vanwege een steekpartij. © Persbureau Heitink

Steekpartij op Graafsebrug volgde op eerdere steekpartij, maar verdachte ontkent

De 27-jarige man uit Dordrecht die is opgepakt voor een steekpartij in de bosjes bij de Graafsebrug in Nijmegen, wordt vervolgd voor een poging tot moord of doodslag. Hij stak het slachtoffer 27 augustus in zijn buik en zijn bovenlichaam, mogelijk met de bedoeling om te doden, zo luidt de verdenking van het Openbaar Ministerie. Hij was enige tijd eerder zelf door het slachtoffer gestoken.

 1. Nijmeegse supermarkten mogen ook ’s nachts laden en lossen

  Nijmeegse supermark­ten mogen ook ’s nachts laden en lossen

  NIJMEGEN - Supermarkten mogen tot en met dinsdag 9 februari vrachtwagens de hele dag en nacht laten laden en lossen. Normaal moet dat tussen 07.00 en 23.00 uur gebeuren, maar vanwege de coronacrisis knijpt de gemeente Nijmegen een oogje toe en is het bevoorraden 24 uur per etmaal toegestaan. Ook mogen de essentiële winkels nu op zondag net zolang geopend zijn als doordeweeks: van 06.00 uur tot aan het begin van de avondklok.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig
  Play

  Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig

 2. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

Nijmegen e.o.