Heleen Wijgers, directeur van de Stevenskerk.
Volledig scherm
PREMIUM
Heleen Wijgers, directeur van de Stevenskerk. © Sara Donkers

‘Stevenskerk is van de Nijmegenaren, al zijn velen er nog nooit in geweest’

De NijmeegsteNIJMEGEN - ‘De Gelderlander’ gaat verder op zoek naar de ziel van de Nijmegenaar. Bekende en onbekende Nijmegenaren, die hier geboren en getogen zijn, vertellen levensverhalen in de serie De Nijmeegste. Vandaag in de 55ste aflevering Heleen Wijgers (1964), directeur van de Stevenskerk.

4 reacties

 • AMC Geurts

  1 jaar geleden
  Als de kerk open is maak ik er regelmatig een rondje met kleindochter van drie, ze vindt het geweldig, fluistert met haar vingertje op de mond dat we stil moeten zijn en wordt al blij als ze de toren in de verte ziet. Als echte Nijmeegse vindt ik het natuurlijk erg leuk om haar rond te leiden.
 • Hans Jacobs 1

  1 jaar geleden
  #johanbarn ze zoeken nog vrijwilligers 😉
 • johan Barn

  1 jaar geleden
  een hoop gewauwel over heleen, maar niet waarom de stevenskerk praktisch altijd pot dicht zit. ik ben er zelf al meerdere keren langs gelopen om te kijken of entree mogelijk is, maar schijnbaar alleen met diensten en grote evenementen.
 • Roel Winter

  1 jaar geleden
  Ik heb twee prachtige herinneringen aan de St. Stevenskerk. De laatste was van een paar jaar geleden toen ik met een vriendin de Matheus-Passion-uitvoering heb bijgewoond. Wat geweldig. De andere herinnering gaat terug naar 2005. Toen heb ik een congresje georganiseerd in de kerk, in de 2 kapellen, in de Waagh en in de Commanderie. Met Prem Radhakishun (knuppel in het hoenderhok), Adjiedj Bakas ( trendwatcher) en Jaques Splinter (kunstenaar) hadden we een mooie herinnering aan de Stevenskerk.