Gele hesjes in Nijmegen
Volledig scherm
Gele hesjes in Nijmegen © DG

Stickers van extreem rechtse beweging uitgedeeld aan Gele Hesjes-demonstranten in Nijmegen

NIJMEGEN - De Gele Hesjes demonstratie zaterdagmiddag in Nijmegen is rustig verlopen. Er waren ongeveer 40 man aanwezig. En er zijn geen incidenten geweest. Wel werden er stickers uitgedeeld van ‘Identitair Verzet’ aan mededemonstranten.

15 reacties

 • Anne

  3 jaar geleden
  Er is genoeg mis door jarenlang rechts VVD beleid, gesteund door PvdA, CDA, D'66 en PVV. Genoeg om tegen te demonstreren. Daarom is het ook zo jammer dat we met de gele hesjes een groep mensen hebben die niet serieus te nemen zijn. Er wordt vanalles geroeptoeterd zonder ook maar enige samenhang, er wordt geen alternatief geboden en het gaat alleen maar om tegen zijn. Waartegen maakt niet uit en is niet duidelijk, laat staan waar dan wel voor. En voor de rest zijn het extreem-rechtse haatzaaiers van Pegida, Nijmegen Rechtsaf en de NVU waar je niet mee samen gezien wil worden. Kansloos!
 • Frits

  3 jaar geleden
  De organisator van het gele hesjesprotest in Nijmegen is één van de voormannen van Identitair Verzet.Lijkt me dus niet heel waarschijnlijk dat die stickers van links komen...
 • Frits

  3 jaar geleden
  Een minderheid die met geweld haar mening wil opleggen. Waar kennen we dat ook alweer van?U weet dat Rutte in alle peilingen nog steeds ruim bovenaan staan?
 • Repelsteeltje

  3 jaar geleden
  Deze mensen mogen van mij best demonstreren en ik waardeer dat ze geen rottigheid veroorzaken maar moeten we nu zoveel aandacht besteden aan welgeteld 45 mensen?
 • henck1234

  3 jaar geleden
  Heb zelf meegelopen en vind het jammer van deze krant dat ze zo,n kop maken. Stickertjes stelde echt niets voor. Organisatie moet nog wel groeien en veel leren. Zaterdag weer meer.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  7

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.