Restaurant De Meesterproef in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant De Meesterproef in Nijmegen. © Foto Raphael Drent

Stiekem Honig-pakjes gebruiken is er niet bij voor de kok van De Meesterproef in Nijmegen

Op de plek waar vroeger de makkelijke pakjes werden geproduceerd, kookt een kok nu vers en zoveel mogelijk lokaal, zo zegt De Meesterproef, gevestigd in de voormalige Honig-fabriek aan de Waal in Nijmegen.

5 reacties

  • elco

    1 jaar geleden
    Uit eten doe j e niet wekelijks maar hooguit 2x per jaarHet geld groeit mij niet op de rug
  • bram nuilert

    1 jaar geleden
    Als je daar gegeten hebt ga je naar buiten met een lege maag en lege portemonnee ....
  • Nijmeegse

    1 jaar geleden
    Je moet tegenwoordig echt zoeken naar een restaurant waar iets "normaals" op de kaart staat. Het moet steeds gekker, cretiever, kunstiger, met ingrediënten waar je nog nooit van gehoord hebt. Daar is de prijs dan vaak ook naar.vreemd he dat de meeste restaurants binnen 5 jaar failliet zijn. Doe normaal dan doe je soms gek genoeg!
  • Roel Winter

    1 jaar geleden
    Wat een bull-shit als 'Premium-artikel'. Gewoonweg reclame. Lachwekkend... hoewel voor De Gelderlander niet; haha!
  • Rich

    1 jaar geleden
    Nee hij neemt Knor pakjes.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

  1. Jesse Klaver: 'Liever vliegverbod dan avondklok'
    Play

    Jesse Klaver: 'Liever vliegver­bod dan avond­klok'

  2. Platgedrukte agent in Capitool: 'Dacht dat ik dood zou gaan'
    Play

    Platgedruk­te agent in Capitool: 'Dacht dat ik dood zou gaan'

Nijmegen e.o.