Kantoortoren bij het centraal station in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Kantoortoren bij het centraal station in Arnhem. © Rolf Hensel

Stijgende vraag naar kantoren, maar in binnenstad is geen ruimte: werken we nog wel thuis?

geef je meningGezocht: een kantoor dichtbij het station en horeca, een hoogwaardig pand met lage energiekosten en een mooie werkplek waar collega's elkaar kunnen ontmoeten. Terwijl in de coronapandemie voorspeld werd dat steeds meer bedrijven hun kantoren afstoten, neemt de vraag naar nieuwe kantoorlocaties in de binnenstad juist toe.

15 reacties

 • Jan Jansen

  2 weken geleden
  Kantoor 10 kamers te koop Fransestraat 2
 • erik roelofs

  3 weken geleden
  Hr. Vogelaar, waarom komt de ART toren er dan maar niet? En de andere lege plek op de vuilcontainerterminal eveneens in CS gebied? Looot wel los met die ENORME vraag dus.
 • M.M Doornenbos

  3 weken geleden
  Jester, al die mensen die op locatie moeten werken staan dan misschien minder in de file omdat het minder druk is in de spits. Ook fijn voor de thuiszorg hoor, scheelt weer reistijd. Ik zie het probleem niet hoor.
 • erik roelofs

  3 weken geleden
  En daardoor wordt er maar niet gestart met de ART toren op CS, wordt Coehoorn- hoe centraal wil je t hebben, gereserveerd als culturele hotspot zonder kantoren. Gemeente laat de werkgelegenheid geheel wegvloeien naar buurgemeenten. Industriegrond hebben we al niet en kantoren worden er niet gebouwd, zie ook plannen Arnhem Oost. Vreemd beleid.
 • W. Loeffen

  3 weken geleden
  @Frans Appel, als jij dit, "vieze wc's, luidruchtige collega's", de reden vind om thuis te werken, zou ik toch ander werk zoeken. En idd, vieze wc's zie ik vaak in kantoren, waar de "nette" mensen werken, als ik weer naar een verstopping moet.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen