Johan Vollenbroek ging vorige week in discussie met actievoerende boeren.
Volledig scherm
PREMIUM
Johan Vollenbroek ging vorige week in discussie met actievoerende boeren. © Paul Rapp

Stikstofstrijder Vollenbroek steunt boeren en komt met alternatieven

updateNIJMEGEN - De veevoermaatregel waardoor komende woensdag het hele land door boeren wordt lam gelegd, is nergens voor nodig. Die kritiek uit stikstofstrijder Johan Vollenbroek, vorige week nog doelwit van boze boeren. Hij heeft alternatieven, zoals het ook 's nachts verlagen van de maximum snelheid, en noemt de gewraakte maatregel ‘gefrutsel’ van de minister.

35 reacties

 • Donkiesjot

  2 jaar geleden
  Onzinnige redenering om de immigranten de schuld te geven van onze eigen hebberigheid en mateloosheid. 
 • Biker

  2 jaar geleden
  Het word bij een ieder neergelegd omdat "men"  geen beleid wil voeren op immigratie. Het schengen akkoord begint rampzalig uit te pakken voor NL. Tenminste als je naar volkhuisvesting,  Co2/energietransitie etc. kijkt. Het is toch niet zo'n moeilijke rekensom wat een jaarlijkse toename van de bevolking van 100.000 voor een klein land als NL betekent?  Blijkbaar wel want kop in het zand, we laten het gebeuren, grijpen niet, gaan hier ook niet op ingrijpen en viola zie hier het resultaat...
 • Biker

  2 jaar geleden
  De problemen die nu spelen (stikstof, huizentekort, energietransitie, etc.) zullen nooit opgelost worden als de werkelijke oorzaak niet aangepakt word. Overbevolking veroorzaakt door immigratie. Elk jaar 100.000 erbij, al jaren lang dat kan NL niet aan. En dat blijkt. Met 75.000 woningen kom je er niet en zelfs niet met een miljoen. Het is krankzinnig en stupide waar wil je gaan bouwen? Wegennetwerk? De vraag naar energie blijft stijgen etc. Struisvogelpolitiek en maar voor je uit blijven schuiven..
 • Fred

  2 jaar geleden
  Alleen als iedereen alleen maar biologisch koopt.
 • Fred

  2 jaar geleden
  Dank voor het verdubbelen van de prijzen in de winkel.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.