De nieuwe terminal van Lelystad Airport.
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe terminal van Lelystad Airport. © Hollandse Hoogte / ANP

Stikstofstrijder Vollenbroek valt vliegverkeer aan: ‘Helft minder vluchten, vliegveld Rotterdam dicht en Lelystad niet open’

updateNIJMEGEN - Het aantal vluchten in Nederland moet worden gehalveerd, vliegveld Rotterdam moet dicht en Lelystad mag niet open. Alleen dan kan Nederland voldoen aan de eigen stikstofwetgeving.

24 reacties

 • tgm beuningen

  3 weken geleden
  Niet-essentiële activiteiten zoals vliegen willen halveren is sowieso verstandiger dan essentiële activiteiten gaan halveren.
 • Anneke Dijk

  3 weken geleden
  Een kernreactor en ALLE problemen zijn opgelost, maar blijven jullie maar lekker over windmolens en zonnepanelen dromen, je moet toch wat om je baantje te behouden in deze barre tijden.
 • Johann Janssen

  4 weken geleden
  wat is trouwens zijn standpunt over die vervuilende windvangers en zonnewoestijnen die her en der zonder medeweten en inspraak van de burgerij uit de grond worden gestampt?
 • Paul David

  4 weken geleden
  Een flinke kerncentrale in Groningen (als compensatie voor de aardgaswinning), eentje in Lelystad en nog een in Zeeland.
 • Johann Janssen

  4 weken geleden
  Wat lelystad betreft ben ik het helemaal eens, dat VVD prestige project dient gewoon als grootste blunder allertijden te worden bestempeld. wie legt er nu een vliegveld aan als er nog geen enkele goedgekeurde vergunning voor is afgegeven.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Café Biessels is er klaar voor, zelfs plafond is geschilderd
  Play

  Café Biessels is er klaar voor, zelfs plafond is geschil­derd

 2. Grote brand in paardenstal in Bemmel, rook in Nijmegen te zien
  Play

  Grote brand in paarden­stal in Bemmel, rook in Nijmegen te zien

Nijmegen e.o.