Nijmegen/Nederland: 
 Judith en Roos (2 studenten) maken een zogehete chalkback voor hun instagramaccount CatcallsofNimma
 Dgfoto
 Foto: Bert Beelen
Volledig scherm
PREMIUM
Nijmegen/Nederland: Judith en Roos (2 studenten) maken een zogehete chalkback voor hun instagramaccount CatcallsofNimma Dgfoto Foto: Bert Beelen © Foto: Bert Beelen

Straatintimidatie: Nijmegen wil er graag tegen strijden, maar doet eerst onderzoek

NIJMEGEN - ,,Psst meisje, waar gaan die mooie benen naartoe?” Aan zulke straatintimidatie wil de Nijmeegse politiek graag een eind maken. Mogelijk komt er een meldpunt. Maar eerst wil het stadsbestuur weten hoe groot dat probleem precies is.

4 reacties

 • A I Anders

  1 jaar geleden
  De gemeente Nijmegen moet eerst altijd onderzoek doen. Laat de gemeente Nijmegen eerst maar eens onderzoek doen waarom Boa's en politie niets aan het probleem doen.
 • Deniz Kumak

  2 jaar geleden
  intimidatie daar heeft iedereen last van. Geweld is overal !! Ik ben enige tijd geleden bedreigd door een onbekende die een pistool tegen mijn hoofd zette !! iedereen kan slachtoffer zijn van intimidatie en geweld. Als je maar belangrijk genoeg bent en een doorsnee Nederlander of belangrijke buitenlandse voetballer, kom je als je bedreigd ben, of erger in de media. #ongelijkheid #bedreigd #
 • Peter van Amerongen

  2 jaar geleden
  Waarom geld in een nutteloos project stoppen? Een meldpunt? Waarvoor? En wat doen ze met al die meldingen? Allemaal acties voor de bühne terwijl de daders gewoon bekend zijn maar daar wordt niet tegen opgetreden. Laat we het beestje gewoon bij de naam noemen en optreden door Boa's of politie. Benoem de daders: voornamelijk met een niet-westerse achtergrond. Of is dit nu racistisch?
 • Stefanie Venders

  2 jaar geleden
  Niet alleen vrouwen hebben last van intimidatie door hangjongeren in Nijmegen. Iedereen heeft er last van. Maar daar durven BOA's niet aan, ze hangen liever rond Coronamaatregelen handhaven.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen