Volledig scherm
Donkere straten zonder straatverlichting. © ANP

Straatverlichting Nijmegen-Oost uit

NIJMEGEN - In een deel van Nijmegen-Oost is de straatverlichting deze woensdagavond niet aangegaan. De straten liggen in het donker. Het gebied tussen de Ubbergseveldweg en de Berg en Dalseweg lijkt getroffen door een stroomstoring. 

De woningen en bedrijven hebben wel elektriciteit. De oorzaak van de storing is vooralsnog onbekend. Bij de gemeente -die verantwoordelijk is voor de straatverlichting- was de stroomuitval om 19.30 uur nog niet bekend. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Als profvoetballer was hij onoverwinnelijk, nu strijdt Hent tegen dementie
    PREMIUM

    Als profvoet­bal­ler was hij onoverwin­ne­lijk, nu strijdt Hent tegen dementie

    NIJMEGEN - Mooi beeld. Vader Hent en zoon Freek Kornelis liggen in tegenovergestelde richting languit op het voetbalveld. Ze kijken in het niets omhoog, hun hoofden naast elkaar. Freek die de emotionele woorden spreekt: ,,Als profvoetballer was mijn vader onoverwinnelijk. Hij stopte elke aanvaller en won vele wedstrijden. Tot hij zijn grootste tegenstander tegenkwam: dementie. Deze strijd is helaas nog niet te winnen.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.