Streep door operaties Rijnstate, trekkertocht in Doetinchem: dit merk jij van de ziekenhuisstaking

UPDATE + VIDEOMedewerkers van ziekenhuizen in de gehele regio leggen morgen het werk neer om te pleiten voor betere arbeidsvoorwaarden. Zij dragen bij aan de grootste én eerste landelijke ziekenhuisstaking ooit. Bekijk hieronder welke gevolgen dat voor jou heeft.

11 reacties

 • Cecil

  1 jaar geleden
  Wat ben je weer grappig Piet...Ook nog eens iets positiefs te melden?
 • Hugo

  1 jaar geleden
  Als je de werksituatie in de ziekenhuiszorg vergelijkt met het onderwijs dan is de zorg er erg slecht aan toe. De zorg heeft onregelmatig werk (24/7), hogere werkdruk, langere werkdagen, hele hoge verantwoording, veel minder vakantiedagen en een lager salaris. Waarom worden de lonen in het onderwijs dan zo verhoogd en in de zorg niet. Breng de beloning in de zorg op zijn minst naar het niveau van het onderwijs en eigenlijk moet de beloning in de zorg veel hoger zijn vanwege slechtere werksituatie. 
 • Jan

  1 jaar geleden
  RVB ziekenhuis Rijnstate vind het loonbod voldoende voor de medewerkers en daarmee tevreden moeten zijn , hoe anders was het enkele jaren geleden waarbij een bestuurder meer dan 5 ton mee kreeg !Werken in de zorg loont niet meer omdat het geld op is !
 • Rimke Snel

  1 jaar geleden
  Beste Wim, ook OK personeel is zorgpersoneel. Het wordt tijd dat er een punt gemaakt wordt. Dit zijn de mensen die dag en nacht klaar staan voor u, uw familie, het hele land. Voor een schijntje. Het loon is al jaren niet gestegen. De inflatie wordt niet eens gecorrigeerd!
 • Burger

  1 jaar geleden
  Ik Ben het deels met je eens wij zouden eigenlijk geen van allen een maand geen premie ziektekosten moeten gaan betalen dan steunen wij hen pas echt

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Auto raakt van de weg en komt in sloot terecht in Geldermalsen
  Play

  Auto raakt van de weg en komt in sloot terecht in Geldermal­sen

 2. De Fotoacademie: zo beoordeelt Tom Meerman jullie zonfoto's
  Play

  De Fotoacade­mie: zo beoordeelt Tom Meerman jullie zonfoto's

Nijmegen e.o.