Actiefoto van de laatste Zevenheuvelenloop.
Volledig scherm
PREMIUM
Actiefoto van de laatste Zevenheuvelenloop. © Gerard Verschooten

Strengere coronaregels dwarsbomen Zevenheuvelenloop: kans op doorgang ‘nagenoeg nul’

NIJMEGEN - De Zevenheuvelenloop gaat dit jaar hoogstwaarschijnlijk niet door. Officieel is het jaarlijkse hardloopevenement in de omgeving van Nijmegen nog niet afgelast, maar volgens directeur Alexander Vandevelde is de kans op doorgang door de strengere coronaregels nu ‘nagenoeg nul’.

10 reacties

 • Bart Jeuken

  3 maanden geleden
  Deze heer dacht dat hij Bruls en de zijne kon overroelen dat heb je met die Bobo’s man man waar ben je mee bezig ik ben zelf een fanatieke 4-Daagse loper maar dat ging en begrijpelijk ook niet door sport is mooi maar niet op onverantwoorde wijze en mijnheertje 7Heuvelen er worden zoveel meer mensen teleurgesteld die HUN sport willen uitoefenen en dat ook niet mogen dus droog je tranen en niet meer zeuren onze gezondheid staat voorop
 • Jorrit

  3 maanden geleden
  Op dit gedrag is de door Rutte gekozen lijn van eigen verantwoordelijkheid stuk gelopen. Een organisator die de grenzen opzoekt en daarbij gesteund wordt door lokale bestuurders. Volledig misplaatst en daarmee jezelf buiten de maatschappij plaatsend. Is het dan echt zo moeilijk om zelf een vervelend besluit te moeten nemen? En dus wachten op het kabinet dat zegt dat het niet mag? Je schaamt je bijna als weldenkende Nederlander voor zoveel domheid.
 • Abc

  3 maanden geleden
  Sws vreemd dat beslissing nu pas valt. Amateursport geen toeschouwers, maar wel een loop met 15d deelnemers.. 
 • loeske

  3 maanden geleden
  tjee, hele volkstammen ouderen en kwetsbare mensen durven bijna hun huis niet meer uit omdat ze niet besmet willen worden. Bij aardig wat mensen brengt Corona angst mee voor hun baan en/of inkomen. En dan jammeren dat een hardloopwedstrijd niet door mag gaan? Al was deze verscherping er niet gekomen, hoe verzin je het om zoveel mensen bij elkaar te laten komen en samen te rennen? 
 • Wil Kaap

  3 maanden geleden
  Ik vond het al erg vreemd dat dit evenement was goedgekeurd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Tienduizenden restaurants in Italië open ondanks verbod
  Play

  Tienduizen­den restau­rants in Italië open ondanks verbod

 2. Gommers: Je kunt een derde golf verwachten
  Play

  Gommers: Je kunt een derde golf verwachten

Nijmegen e.o.