Paul Rapp
Volledig scherm
PREMIUM
© Paul Rapp

Stroomhek rondom Pompekliniek, justitie wil maatregelen bij alle tbs-klinieken

NIJMEGEN - De Nijmeegse Pompekliniek gaat rond het hele terrein een extra hek plaatsen. De afrastering komt aan de bovenkant onder stroom te staan, om te voorkomen dat er nog vaker tbs-patiënten ontsnappen.

12 reacties

 • Tom Hond

  3 jaar geleden
  Weten ze zeker dat er alleen maar criminelen met tbs in dat gebouw zich daar bevinden  want volgens mij zijn die medewerkers zelf ook helemaal koekoek,welke onnozele verzint nou zo iets om stroom op de hekken te zetten terwijl ze  gewoon de benen nemen bij hun dagelijkse/wekelijkse/maandelijkse/jaarlijkse  uitstapje.
 • Ronnie

  3 jaar geleden
  Voordat men zo'n extra hek zouden willen plaatsen met evt. stroom erop zou ik eerst de cijfers willen vernemen hoeveel er ontsnapt zijn via het huidige hek voordat men weer geld over de balk smijt.Het zijn in verschillende tbs-inrichtingen in Nederland de laatste jaren vooral gebleken aan nalatigheid van het personeel of door de protocollen die niet streng genoeg. Ook een tralie vrij raampje in Nijmegen is gewoon slordigheid en ben je als personeel totaal niet alert!!!! Wel fijn dat er meer aandacht aan besteed wordt maar je kan ook overdrijven terwijl het in mijn ogen gewoon slordigheden zijn
 • Theo Ing

  3 jaar geleden
  Zolang men deze gasten van die klinieken patiënt blijft noemen en geen criminelen verandert er niets Ze worden gepamperd en vertroeteld en hun slachtoffers hebben levenslang
 • Wouter

  3 jaar geleden
  Verlof afschaffen heeft geen zin. TBS-ers zijn op een gegeven moment klaar met hun behandeling en worden dan voorbereid op hun terugkeer in de maatschappij. Pas dan krijgen ze verlof. Als je dat af gaat schaffen, ga je ze dus als ze klaar zijn maar direct in de maatschappij loslaten. Daarmee krijg je veel ergere problemen.
 • Arnhem40

  3 jaar geleden
  Die mensen nemen de benen tijdens het verlof...misschien is een enkelbandje meer op zijn plaats?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen