Studenten voor de Universiteitsbibliotheek Radboud Universiteit. De studenten die te zien zijn hebben niks met het onderzoek te maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Studenten voor de Universiteitsbibliotheek Radboud Universiteit. De studenten die te zien zijn hebben niks met het onderzoek te maken. © Paul Rapp

Studenten Radboud voelen zich slechter door coronacrisis, maar drinken en slikken minder: ‘Door avondklok rijdt de dealer niet meer’

NIJMEGEN - Tweederde van de studenten van de Radboud Universiteit in Nijmegen zegt zich slechter te voelen door de coronacrisis. Er is meer eenzaamheid, stress, angst en financiële onzekerheid. Studenten missen met name hun medestudenten en docenten en daarnaast de dagelijkse routine op de universiteit.

2 reacties

 • Erik Brouwers

  1 maand geleden
  Dat minder drugs gebruiken is dan weer positief. Zouden ze helemaal niet moeten doen.
 • Joris Goedbloed

  1 maand geleden
  Het is heel bijzonder dat de NL studenten dit zo lijdzaam laten gebeuren. Het geeft ook aan hoe ver de macht van professoren reikt in dit land. Er is een studie elite ontstaan waarvan de wil wet geworden is. Zelf wil ik dit omschrijven als heel gevaarlijk immers. Het ontbreekt namelijk veelal aan feiten waarop die wetten ontstaan..

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Testfestival op Zwarte Cross-terrein voor 10.000 man
  Play

  Testfesti­val op Zwarte Cross-ter­rein voor 10.000 man

 2. Mark moet na zijn huis ook zijn dumpzaak verkopen: 'Spaarpotje is leeg'
  Play

  Mark moet na zijn huis ook zijn dumpzaak verkopen: 'Spaarpotje is leeg'

Nijmegen e.o.