Studenten voor de Universiteitsbibliotheek Radboud Universiteit. De studenten die te zien zijn hebben niks met het onderzoek te maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Studenten voor de Universiteitsbibliotheek Radboud Universiteit. De studenten die te zien zijn hebben niks met het onderzoek te maken. © Paul Rapp

Studenten Radboud voelen zich slechter door coronacrisis, maar drinken en slikken minder: ‘Door avondklok rijdt de dealer niet meer’

NIJMEGEN - Tweederde van de studenten van de Radboud Universiteit in Nijmegen zegt zich slechter te voelen door de coronacrisis. Er is meer eenzaamheid, stress, angst en financiële onzekerheid. Studenten missen met name hun medestudenten en docenten en daarnaast de dagelijkse routine op de universiteit.

2 reacties

  • Erik Brouwers

    8 maanden geleden
    Dat minder drugs gebruiken is dan weer positief. Zouden ze helemaal niet moeten doen.
  • Joris Goedbloed

    8 maanden geleden
    Het is heel bijzonder dat de NL studenten dit zo lijdzaam laten gebeuren. Het geeft ook aan hoe ver de macht van professoren reikt in dit land. Er is een studie elite ontstaan waarvan de wil wet geworden is. Zelf wil ik dit omschrijven als heel gevaarlijk immers. Het ontbreekt namelijk veelal aan feiten waarop die wetten ontstaan..

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.