Ingrid van Engelshoven, demissionair minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, en Arie Slob, demissionair minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media, onderweg naar de persconferentie over het deltaplan voor het onderwijs.
Volledig scherm
PREMIUM
Ingrid van Engelshoven, demissionair minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, en Arie Slob, demissionair minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media, onderweg naar de persconferentie over het deltaplan voor het onderwijs. © ANP

Studentenvakbond AKKU noemt halvering collegegeld ‘half werk’: ‘We willen een jaar kosteloos studeren’

NIJMEGEN - De studentenvakbond voor studenten in Arnhem en Nijmegen wil dat de overheid het collegegeld voor komend studiejaar alsnog helemaal schrapt. ,,We zijn blij met de halvering die het kabinet nu heeft toegezegd, maar houden vast aan een jaar extra en kosteloos studeren”, zegt AKKU-voorzitter Menno Uphoff.

2 reacties

 • Mattie Veld

  2 weken geleden
  Gratis daar leer je niets van, de meeste mensen moeten werken voor hun geld.
 • Willem Dijkman

  2 weken geleden
  Ja gelijk hebben ze, inmiddels is de schade door de lockdown vele malen groter dan door corona. En onze Rutte gaat maar door terwijl er geen enkel bewijs is dat lockdowns helpen of dat corona zo gevaarlijk is.
 1. Deze drie dappere politievrouwen krijgen straatnaam in verzetsbuurt in Lent
  PREMIUM
  4

  Deze drie dappere politie­vrou­wen krijgen straatnaam in verzets­buurt in Lent

  NIJMEGEN - Drie politievrouwen die actief waren in het Nijmeegse verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog krijgen ook een straatnaam in de toekomstige Lentse wijk Hof van Holland. Er komen een Jeanette Geldens-, een Annie van Velzen- en een Tine Vastbinderstraat. Een jaar geleden waren al twintig andere verzetshelden geselecteerd voor een straatnaam in de wijk bij station Lent, waarvan de bouw is begonnen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbestaan tippelzones Arnhem en Nijmegen
  Play

  Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbe­staan tippelzo­nes Arnhem en Nijmegen

 2. Derde zware aardbeving bij Nieuw-Zeeland
  Play

  Derde zware aardbeving bij Nieuw-Zee­land

Nijmegen e.o.