Stunt met gratis burrito's trekt veel publiek naar nieuwe Mexicaan in Nijmegen

video / updateNIJMEGEN - Het is deze donderdagmiddag dringen geblazen bij het nieuwe fastfood annex afhaalrestaurant Chidóz aan de Molenstraat in Nijmegen. Tientallen mensen wachten er even voor 15.00 uur in de rij om een gratis burrito te scoren. 

Het restaurant opent vandaag met een stunt: de eerste honderd klanten kunnen er een gratis burrito scoren. Om 15.00 uur gaat de hippe Mexicaan open, maar al voor openingstijd staan al vele liefhebbers van Mexicaans eten er voor de deur. Uitbaters Jody van de Vegt en Michel Boels lieten van tevoren al weten te hopen op een lange rij fans voor de klassieke burrito: een wrap met rijst, bonen en vlees. 

De Nijmeegse vestiging is de derde in anderhalf jaar tijd. De twee begonnen in de zomer van 2017 in Utrecht, later volgde Eindhoven. Bij Chidóz Nijmegen werken twaalf mensen. De zaak is zeven dagen per week open. 

Volledig scherm
De rij liefhebbers van een burrito. © Tom Hessels
Volledig scherm
© Tom Hessels
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.