Stunt met gratis burrito's trekt veel publiek naar nieuwe Mexicaan in Nijmegen

video / updateNIJMEGEN - Het is deze donderdagmiddag dringen geblazen bij het nieuwe fastfood annex afhaalrestaurant Chidóz aan de Molenstraat in Nijmegen. Tientallen mensen wachten er even voor 15.00 uur in de rij om een gratis burrito te scoren. 

13 reacties

 • Frits

  2 jaar geleden
  1. Waarom denk je dat dat hun fietsen zijn? 2. Die fietsen staan niemand in de weg, toch? Of moeten ze van jou allemaal kaarsrecht op een rijtje staan?
 • Plienie

  2 jaar geleden
  Ik heb het gezien, ja. En jij zou de enige zijn die daar weer over struikelt.
 • ruijter

  2 jaar geleden
  In de rij gaan staan voor een hap eten , stumpers.
 • Bibi

  2 jaar geleden
  Wat een belachelijk "nieuws". Vooral gratis reclame. Zou de journalist een jaar lang gratis buritos aangeboden zijn als "dank" ?
 • Dion

  2 jaar geleden
  Leuk, we hebben meer fastfood nodig wat je zo even snel uit het vuistje kunt eten.Ze hebben de fietsen wel netjes tegen de boom aan gegooid zeg.  Zou Plienie het ook gezien hebben?
 1. Zij kregen een nieuwe baan in coronatijd, maar hebben nog amper een collega ontmoet: ‘Ik mis gesprekjes bij de koffieautomaat’
  PREMIUM

  Zij kregen een nieuwe baan in coronatijd, maar hebben nog amper een collega ontmoet: ‘Ik mis gesprekjes bij de koffieauto­maat’

  Een nieuwe baan zorgt normaal gesproken al voor de nodige gezonde zenuwen. Wat trek je aan op je eerste werkdag, hoe zullen de collega's zijn, kom ik snel in de materie? Voor wie een nieuwe functie heeft gekregen in coronatijd, is alles anders. Kantoor is verboden terrein, collega's alleen te zien via de zoom-meeting. En dat zorgt voor een ‘gek gevoel’, ongemakkelijkheid en de nodige zelfredzaamheid. ,,Ik mis de gesprekjes bij de koffie-automaat.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig
  Play

  Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig

 2. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

Nijmegen e.o.