Rifki Holla hoopte op een betaalbare starterswoning aan de Genestetlaan. Maar een prijs van 710 euro kunnen hij en zijn vrienden in Willemskwartier niet betalen.
Volledig scherm
Rifki Holla hoopte op een betaalbare starterswoning aan de Genestetlaan. Maar een prijs van 710 euro kunnen hij en zijn vrienden in Willemskwartier niet betalen. © Bert Beelen

'Stuworld bedondert de boel met hoge huren aan Genestetlaan'

NIJMEGEN - Stuworld, de ontwikkelaar van twee appartementencomplexen aan de Genestetlaan in de Nijmeegse wijk Willemskwartier moet op het matje komen bij de gemeente Nijmegen. Wethouder Bert Velthuis van Wonen vindt dat de ontwikkelaar hem en de gemeente bedondert met veel te hoge huurprijzen in dit complex.

  1. Half miljoen extra maar Nijmeegse schouwburg houdt grote zorgen

    Half miljoen extra maar Nijmeegse schouwburg houdt grote zorgen

    NIJMEGEN - Een half miljoen euro per jaar erbij. De Stadsschouwburg en de Vereeniging krijgen de komende vier jaar jaarlijks 2,7 miljoen subsidie. ,,Dat is een enorme vooruitgang”, zegt directeur Eva Middelhoff. ,,Ik ben hier heel blij mee. In 2019 en 2020 hebben we die 5 ton extra al gekregen, maar nu is het dus een vast bedrag geworden.” Toch zijn er ook zorgen vanwege de slechte staat van de schouwburg en de inkomstenderving vanwege corona.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.