De supermarkt Coop in de Nijmeegse winkelcentrum Notenhout is maandagochtend overvallen.
Volledig scherm
PREMIUM
De supermarkt Coop in de Nijmeegse winkelcentrum Notenhout is maandagochtend overvallen. © Paul Rapp

Supermarktpersoneel, snackbarhouders en bezorgers moeten weer extra vrezen voor overval

NIJMEGEN - De donkere dagen zijn weer aangebroken, dus de kans op straatroven, overvallen en inbraken neemt toe. Dat bleek gistermorgen wel, toen twee gewapende jongens een overval pleegden op de Coop-supermarkt in de Nijmeegse wijk Neerbosch-Oost.

17 reacties

 • Ron

  1 jaar geleden
  juist camera's maar doe er voor de zekerheid ook wat wapens bij
 • EvilAdmin

  1 jaar geleden
  Er zijn groepen die al heel lang buiten de samenleving vallen. Die door discriminatie of globalisering langs de kant staan. Wie daarin opgroeit groeit zo wie zo al op in een sociaal verzwakte omgeving. Uitgekotst door een maatschappij die ze wel verteld dat ze moeten consumeren om erbij te horen. Dan kan ik begrijpen dat de verleiding om de criminaliteit in te gaan groot is. Waarmee het overigens niet is goed gepraat. Goed straffen met vooral hoge pakkans zal als afschrikking moeten dienen. En ook wat aan dat leefmilieu doen.
 • EvilAdmin

  1 jaar geleden
  Dienstplicht is dwangarbeid. En oneerlijk want een ieder die daar onderuit wist te komen kreeg al gelijk een jaar voorsprong op de arbeidsmarkt. Als er meer behoefte is aan controleurs moet de NS gewoon meer betaalde controleurs inzetten, niet de kosten op de maatschappij afwentelen door sociale dwangarbeiders te gebruiken. En het leger heeft niet eens de middelen om dienstplicht uit te voeren, het kan nog niet eens de soldaten die ze nu hebben goed uit te rusten en het materieel wat ze hebben draaiende te houden, laat staan 50.000 dienstplichtigen erbij elk jaar.
 • elco

  1 jaar geleden
  geld is geld en om nu mensen te dwingen te pinnen is niet de oplossingook kinderen van 16 jaar moeten leren dat ze eerlijk hun brood moeten verdienen en niet andere cassieres de stuipen op het lijf moeten jagen.En dan nog wat waar zijn de ouders in deze, ik heb een ouwe gehad die dit mij wel even aangepakt had als ik dit geflikte
 • elco

  1 jaar geleden
  Kinderen van 16 jaar.... Ik haalde het vroeger niet in mijn hoofd want dan wist die ouwe mij wel te vinden en liet ik het voortaan wel uit mijn hoofd om dit soort kattekwaad uit te halen.Daarnaast moeten de winkels ook hun hand in eigen boezem te steken waarom zo vroeg open te zijn dit is vragen om moeilijkheden. Gewoon de winkeltijden weer terug naar en van 9.00 tot en met 18:00 uur.En ik ben tegen camera's ophangen want dat is tegen de privacy, en nee ik heb niets te verbergen maar ik kom niet waar camera beelden zijn of opgehangen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Grote protestmars tegen coronamaatregelen loopt uit de hand
  Play

  Grote protest­mars tegen coronamaat­re­ge­len loopt uit de hand

 2. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

Nijmegen e.o.