Opkomst van de spelers bij NEC-PEC.
Volledig scherm
PREMIUM
Opkomst van de spelers bij NEC-PEC. © ANP

Supportersvereniging NEC geïrriteerd: ‘Gemeente denkt in problemen en niet in oplossingen’

NIJMEGEN - Geen vuurwerkshow door supporters, het enige tijd gesloten houden van supportershome De Schup en extra regelgeving rondom de verkoop van drank. Het zijn maatregelen die irritatie opwekken bij de voorzitter van supportersvereniging NEC. ,,De gemeente is nog niet klaar voor het niveau van de eredivisie”, zegt Jeroen Rengers.

7 reacties

 • A I Anders

  2 weken geleden
  Geen houtstook dus zeker ook geen vuurwerk. Houtstook geeft warmte, vuurwerk alleen maar stank en veel rook.
 • leo Smits

  2 weken geleden
  Er is maar 1 x zo'n derby thuis , dus gun ze dit dan ook 1x. Maar dit linkse handeltje helpt alles kapot. Tis toch prachtig om te zien met o.a het vuurwerk bij laatste training. Ik zelf vindt het een prachtig gezicht en gun het ze ook van harte. Forca nec.
 • Koos R

  2 weken geleden
  Probleem ligt echt bij de “supporters “
 • Tony Peters

  2 weken geleden
  Wat een belachelijke paniek toch altijd. Ga zelf regelmatig naar uitwedstrijden en het panische gedrag van politie en andere handhavers is extreem. Alsof er een groep van een paar honderd extremisten op bezoek komt. Nu ook weer met de voorbereidingen richting 17/10. Wat kan het kwaad om onder toeziend oog van de supportersvereniging wat te organiseren? Zou zonder enig probleem verlopen.
 • E. Lauret

  2 weken geleden
  Heel blij dat de gemeente vuurwerk door supporters verbiedt! Die hebben dat al veel te vaak illegaal afgestoken met alle ellende van dien. Vuurwerk is niet meer van deze tijd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.