Volledig scherm
De SUV van Rijkswaterstaat is achterop een ander voertuig gereden. © Politie Nijmegen

SUV Rijkswaterstaat klapt achterop voertuig op A15 bij Geldermalsen

GELDERMALSEN - Een grote SUV van Rijkswaterstaat is dinsdag op de A15 bij Geldermalsen achterop een ander voertuig gereden. Dat meldt de Nijmeegse politie op Twitter.

De Nijmeegse agenten waren op de andere weghelft bezig met een automobilist die een klapband had. Vervolgens hoorden zij piepende banden en een harde klap. Op de weghelft richting Tiel was het de grote wagen van Rijkswaterstaat een ander voertuig blijkbaar niet meer kon ontwijken.

Over de oorzaak van het ongeluk en eventuele gewonden is niets bekend.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.