Thinkstock
Volledig scherm
PREMIUM
© Thinkstock

Tbs’er kan niet naar buiten na bedreigingen vanuit slachtoffers: ‘Hij is aangeschoten wild’

ARNHEM/NIJMEGEN/WIJCHEN – Een 61-jarige zedendelinquent uit Nijmegen wordt zodanig bedreigd vanuit de hoek van slachtoffers die hij in de jaren 90 in Wijchen misbruikte, dat hij weer in de tbs-kliniek zit. ,,Ik word opgesloten, terwijl ìk bedreigd word”, zei hij vrijdag voor de rechtbank.

25 reacties

 • Pim Willemsen

  3 maanden geleden
  De aandacht gaat hier vooral naar het leed van de dader en heel misschien naar het verkeerd inschatten van reacties van de door hem gemaakte slachtoffers. En naar een mislukt traject, want genoegdoening van de slachtoffers, daar lees ik niets over. Deze man heeft, net als zijn slachtoffers, levenslang. Wanneer worden de slachtoffers gehoord? Krijgen die ook begeleiding en ondersteuning bij hun toekomst? Om te beginnen bepaalde lichaamsdelen amputeren.
 • Kees van Weteringen

  3 maanden geleden
  En terecht. Hopelijk krijgen ze hem te pakken.
 • Kees van Weteringen

  3 maanden geleden
  Doet me denken aan Michael S. die door procureur-generaal Rinus Otte de maatschappij in werd gestuurd, omdat het risico op herhaling aanvaardbaar was. In zijn eerste vrije week verkrachtte en vermoorde hij vervolgens Esther Faber en Rinus Otte heeft nooit verantwoording af hoeven te leggen! Die rechters leveren een net zo groot gevaar voor de maatschappij als dat soort schoften!
 • Ron Peters

  3 maanden geleden
  Niet meer dan normaal. Ik begrijp deze mensen en hebben mijn volledige steun.
 • Nel Meyer

  3 maanden geleden
  Dat is heel begrijpelijk dat de slachtoffers zo,n schoft niet met rust laten , die hebben levenslang door dat stuk verdriet , want al die gogen en logen ,die kunnen sleutelen aan zo,n viespeuk jaren lang , hem in en uit elkaar halen , maar hij blijft zoals hij is dus op houwen met die onzin , je kunt zo iemand niet veranderen , blijft altijd een gevaar voor de omgeving , dus opsluiten en de sleutel weggooien .

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.