Volledig scherm
Het filiaal van Tele2 in Nijmegen © Google Streetview

Tele2-winkel in Nijmegen sluit deuren

NIJMEGEN - De Tele2-winkel in de Broerstraat in Nijmegen gaat dicht. Nog anderhalve week en dan sluit de zaak voorgoed. 

Reden van de sluiting is dat klanten steeds vaker digitaal hulp willen in plaats van in fysieke winkels, zo laat het telecombedrijf weten in een e-mail naar klanten. Tele2 gaat daarom meer investeren in het verbeteren en uitbouwen van de online klantenservice.

Op 23 september gaat het filiaal dicht. Eerder dit jaar werd al bekend dat het telecombedrijf een start ging maken met het sluiten van fysieke winkels. Van alle Nederlandse vestigingen, ging die in Alkmaar op maandag 1 april als eerste dicht.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Dagboeken uit frontstad Nijmegen: 'Dodelijk getroffen, enkele meters van de schuilplaats'
    PREMIUM
    Ooggetuigen van de oorlog

    Dagboeken uit frontstad Nijmegen: 'Dodelijk getroffen, enkele meters van de schuil­plaats'

    Eindelijk lijkt het uur van de bevrijding aangebroken. Op deze stralende ochtend van zondag de 17de september gaan de mensen naar de kerken. Sommige mannen aarzelen uit angst opgepakt te worden. Rond half elf beginnen gerichte bombardementen op Duitse stellingen. Aan het begin van de middag springen de Amerikaanse parachutisten boven Groesbeek uit de vliegtuigen. De Duitsers trekken zich terug in het centrum. De Nijmegenaren wachten gespannen af. Er heerst een gevoel van euforie.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.