Een telefoon die buit is gemaakt bij een gewelddadige overval in de Nijmeegse wijk Aldenhof is een paar uur later teruggevonden in Oudheusden.
Volledig scherm
Een telefoon die buit is gemaakt bij een gewelddadige overval in de Nijmeegse wijk Aldenhof is een paar uur later teruggevonden in Oudheusden. © Persbureau Heitink

Telefoon duikt na gewelddadige overval in Nijmegen op in Brabants weiland; slachtoffer naar ziekenhuis

UpdateNIJMEGEN - Een man (43) is donderdagavond bedreigd met een wapen en mishandeld bij een woningoverval in Nijmegen. Het slachtoffer zou gewond zijn geraakt aan zijn gezicht en onder het bloed hebben gezeten. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    4

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.