Directeur Alexander Vandevelde met het waterbolletje van oplosbaar zeewier, op de achtergrond Susan Krumins.
Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Alexander Vandevelde met het waterbolletje van oplosbaar zeewier, op de achtergrond Susan Krumins. © Bert Beelen

Test: een lekker balletje sportdrank bij de Zevenheuvelenloop

NIJMEGEN - Deelnemers aan de Zevenheuvelenloop krijgen bij de drankpost naast waterbekers ook waterballen. Geen geintje van de organisatie die iets ludieks heeft verzonnen, maar een serieuze test: werkt een waterballetje voor hardlopers? 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Nijmeegse Papierfabriek wordt 'grootste pop-up restaurant van Nederland’
    PREMIUM

    Nijmeegse Papierfa­briek wordt 'grootste pop-up restaurant van Nederland’

    NIJMEGEN - Met honderd mensen tegelijk culinair genieten in een oude bedrijfshal op een industrieterrein aan het water. Ruimschoots coronaproof. Het kan vanaf 21 juli tien weken lang in de Ibishal van de voormalige papierfabriek Sappi aan de Ambachtsweg in Nijmegen. Onder de noemer Proefdruk Culinair Nijmegen gaan koks van zeven bekende Nijmeegse restaurants dit 'grootste overdekte restaurant van Nederland’ draaien.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.