Volledig scherm
© pixabay.com

Thom en Tom ruziën over hun homobar

NIJMEGEN - Mede-eigenaar, en dan je eigen bar niet in kunnen, omdat de compagnon de deursloten heeft vervangen. Dat overkwam drie weken geleden Thom Brouwer van de ThomTom-bar, dé homobar van Nijmegen. Een ruzie tussen hem en Tom Hunting is zo hoog opgelopen, dat Hunting maandag voor de kortgedingrechter eiste dat Brouwer de toegang wordt ontzegd.

Hij wil tot aan de definitieve 'boedelscheiding' de ThomTom-bar in zijn eentje runnen.

't Bakkertje
Twee jaar geleden begonnen Tom en Thom hun ThomTom-bar in het pand aan de Van Welderenstraat, waar eerder Moulin Rouge en 't Bakkertje zaten. De bar draait na een moeizame start uitstekend. Alleen kan het zakenduo niet meer door één deur.

Chemie
„Letterlijk dus", grapte een van hun advocaten maandag bij de kort geding-rechter in Arnhem. „De chemie tussen de vroegere vrienden is weg", was de enige toelichting die Brouwers advocaat gaf op de splijtende ruzie.

Verhoudingen
Samenwerking zit er volgens Hunting niet meer in. Zijn raadsman: „Volgens mijn cliënt zijn de verhoudingen zodanig verstoord, dat het geen zin meer heeft om te proberen om tot nieuwe werkafspraken te komen."

De rechter doet uitspraak op 17 oktober.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.