ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Thuiszorgaanbieder Sifa failliet verklaard

NIJMEGEN - De Nijmeegse zorgaanbieder Sifa is dinsdag failliet verklaard. Dat bevestigt een woordvoerster van de rechtbank in Zutphen.

9 reacties

 • elco

  3 jaar geleden
  Gelukkig ben ik opgevoed door mijn ouders om altijd behulpzaam te zijnDus heb ik onbetaald en onbepaald vrijaf genomen om nu mijn ouders te verzorgenDus kinderen handen uit de mouwen en help je ouders nu een handjeDe werkgevers wacht wel weer af wanneer je komt, dit is overmachtsituatie
 • Johannes Link

  3 jaar geleden
  Zoals ik hierboven ook aangaf. Dit bedrijf heeft al diverse keren een doorstart gemaakt onder een andere naam. En verhalen intern bevestigen dat dit nu ook weer gebeurd. Zo zie je maar dat voor dit soort mensen geld de hoogste prioriteit is en niet goede zorg verlenen. Want zo een bedrijf gaat niet voor niks meerdere keren failliet 
 • Johannes Link

  3 jaar geleden
  Nou er word nu ook al geroepen ze gaan een doorstart maken onder een andere naam. Net zoals ze de vorige keren hebben gedaan. 
 • Ronnie

  3 jaar geleden
  Bestuurders c.q. het management heeft hier duidelijk steken laten vallen. het was allang duidelijk dat het slecht liep met de inkomsten zodra men dat weet neemt men serieuze stappen. En nu? Personeel met hun kinderen c.q. hun gezinnen in de probleem evenals als vele clienten waarvan vast enkelen die het zeer zwaar hebben hiermee. De mensen van het bestuur c.q. het management zitten niet op zijn plek deze dienen nooit meer dit werk te mogen doen men heeft enorme schade veroorzaakt bij derde! Wellicht moet er een een melding plicht komen voor bestuurders/management zoiets als BIG registratie?
 • Jong

  3 jaar geleden
  Bestuurders die de kas geplukt hebben moeten privé aansprakelijk geplukt worden, dan stopt het wel.Dat wangedrag.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.