Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Pix4Profs/Tonny Presser

Tieners worstelen zich door coronajaar: ‘Het moment dat ik weer met m’n vrienden in de club sta, wordt het mooiste ooit’

Geen nieuwe mensen ontmoeten, niet uitgaan en geen plek hebben om bij elkaar te komen. Voor veel tieners staat het leven echt al gedurende langere tijd stil. 

38 reacties

 • Romulus

  5 maanden geleden
  Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat jongeren meer last hebben van eenzaamheid dan ouderen. Zelfs al voor de coronatijd.Zegt niet dat ouderen niet eenzaam kunnen of mogen zijn. Echter het miskennen van eenzaamheid bij jongeren zet hen nog meer in de kou. Ja, en juist dat miskennen ís inderdaad zielig!
 • Bibi

  5 maanden geleden
  Zielig hoor. Waar is jouw mededogen voor de eenzame ouderen? Ik zou zeggen...stop hand in eigen boezem en kijk met je hart
 • Romulus

  5 maanden geleden
  Noem eens een generatie tieners die wel geduld had en wilskracht om aan de regels te houden? De meeste vernieuwing komt juist vanuit de jeugd. Ouderen willen juist alles tegenhouden. Was in de jaren zestig al zo. Maagdenhuisbezetting al vergeten?
 • Romulus

  5 maanden geleden
  Wie is er nou niet jong geweest?Met de nadruk op: geweest!Komt dus niet meer terug. Jammer hè? Waren nog eens tijden!Precies, dan wordt de jongeren van nu afgepakt. Kan niet anders nu door Corona, het zij zo. Maar wel heel rot voor hen.Wanneer je daar geen begrip voor op kan brengen, mag wel eens sterk aan het eigen empathisch gehalte twijfelen. Die is bij velen hier ver van aanwezig.
 • Reur

  5 maanden geleden
  Het moment dat ik weer met m’n vrienden in de club sta, wordt het mooiste ooit’ Ach, twee weken later ben je er alweer aan gewend en sta je elkaar aan te gapen. 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

Nijmegen e.o.