ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Tijdelijk geen subsidies meer voor sloop en vervangen vieze brom- en snorfietsen in Nijmegen

NIJMEGEN - Zo'n 135 eigenaren in Nijmegen hebben inmiddels gebruik gemaakt van een gemeentelijke subsidieregeling om hun vervuilende brommer of snorfiets te laten slopen. In ruil voor het inleveren van oude tweewielers van voor 2011 kregen ze 400 euro. 

1 reactie

 • Ben jansen

  1 maand geleden
  Subsidie voor de rijken net als de Tesla subsidie van 75oooE op een auto! Velen kunnen net een 2e handsje kopen maar ja de rijkeren kopen een oud ding en ruilen hem in en kopen een nieuwe. Subsidie was voor mensen die het niet konden betalen nu is het een extra voor mensen met geld!
 1. Stadsschouwburg viert alvast feestje met rode strik en tentoonstelling: ‘Al zestig jaar een plek waar je blij van wordt’
  PREMIUM

  Stads­schouw­burg viert alvast feestje met rode strik en tentoon­stel­ling: ‘Al zestig jaar een plek waar je blij van wordt’

  NIJMEGEN - Op de kop af 60 jaar oud en springlevend! Met een grote rode strik om het gebouw viert Stadsschouwburg Nijmegen vandaag een feestje. Een piepklein feestje weliswaar, noodgedwongen. Directeur Eva Middelhoff over haar theater, maar vooral dat van Nijmegenaren. En niet te vergeten gasten uit de regio. De naam mag Stadsschouwburg zijn, impact op de regio is groot.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Bruls: 'Kabinet zal iets van risico moeten gaan nemen'
  Play

  Bruls: 'Kabinet zal iets van risico moeten gaan nemen'

 2. Reeën steken de weg over en overleven het niet
  Play

  Reeën steken de weg over en overleven het niet

Nijmegen e.o.