Het nieuw aangezicht van de Grote Markt, zoals uit de vergunningsaanvraag blijkt.
Volledig scherm
Het nieuw aangezicht van de Grote Markt, zoals uit de vergunningsaanvraag blijkt. © Kraaijvanger architecten

TK Maxx en Decathlon komen naar Nijmeegse binnenstad: ‘Een echte aanwinst’

NIJMEGEN - Sportketen Decathlon en merken-prijsvechter TK Maxx nemen volgend jaar hun intrek in het voormalige V&D-pand aan de Nijmeegse Grote Markt. De twee multinationals hebben inmiddels vergunningen bij de gemeente Nijmegen aangevraagd om het pand volledig opnieuw te mogen inrichten. 

29 reacties

 • Laura

  4 jaar geleden
  Hudson Bay heeft zijn winkels in Nederland voor 50% van de hand gedaan.Daarnaast zijn er momenteel niet veel andere grote ketens die uitbreiden met grote winkeloppervlakte.De meeste willen max 4.000m2.
 • Plienie

  4 jaar geleden
  @Paul Jacobs: je moet me geen woorden in de mond leggen. Ik heb nergens gezegd dat die mensen dat geld niet mogen aannemen, je hoeft het er alleen als support niet heen te brengen. Dat is iets heel anders. Democratie laat zich niet opleggen, dat zullen ontevreden mensen van binnenuit moeten doen.
 • Paul Jacobs

  4 jaar geleden
  Dat is twee dagen eten.
 • Paul Jacobs

  4 jaar geleden
  Ik zou toch niet tegen de mensen in die landen durven zeggen dat ze geen geld meer mogen aanpakken van toeristen omdat ze daarmee hun foute regime in stand houden. Tenzij Plienie ze dagelijks komt voorzien van onderdak en voeding.
 • ARRA

  4 jaar geleden
  Voor vrouwen, die in Nijmegen de weg weten, zijn er voldoende winkels met kleding in het hoger segment. Idem het lager segment. Misschien kan TK Maxx iets toevoegen in het gebied hiertussen

In samenwerking met indebuurt Nijmegen