Volledig scherm
PREMIUM
TK Maxx in Eindhoven © Stephen Friedrichs/DG

TK Maxx trekt in oude V&D in Nijmegen: goedkope merkkleding onder sfeerloos tl-licht

NIJMEGEN - De oude V&D is binnenkort weer helemaal gevuld met de komst van winkelketens TK Maxx en Decathlon. Wat voor winkels krijgt Nijmegen daarmee? Twee verslaggevers gingen shoppen in Arnhem en Eindhoven. Deel één: de TK Maxx in Eindhoven.

Om maar met de deur in huis te vallen: TK Maxx is geen rit van 70 kilometer - de dichtstbijzijnde vestiging vanuit Nijmegen ligt in Eindhoven - waard. Toch onderscheidt de Amerikaanse prijsvechter zich van het overige winkelaanbod van de stad.

Het is even zoeken: verstopt in een dode hoek van winkelcentrum de Heuvelgalerie ligt de Eindhovense vestiging van TK Maxx. Twee verdiepingen die zijn volgestouwd met afgeprijsde merkkleding, schoenen en accessoires. Altijd 60 procent goedkoper dan de adviesprijs, zo belooft het bedrijf. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn. En helaas, deels is dat ook zo.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Elf Nijmeegse voetbalclubs in twee jaar tijd rookvrij
    PREMIUM

    Elf Nijmeegse voetbal­clubs in twee jaar tijd rookvrij

    NIJMEGEN - Elf Nijmeegse voetbalclubs worden rookvrij. Dat gaat in twee etappes. Dit seizoen mag er al niet meer gerookt worden op zaterdag, als de jeugdelftallen spelen. In het seizoen 2020/2021 maken de elf clubs, waaronder Hatert, Orion, DVOL en Union, hun sportaccommodatie helemaal rookvrij. De betrokken verenigingen houden zaterdag een actie om spelers, ouders en clubvrijwilligers erop te wijzen dat ze de sigaret in de ban doen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.