Kinderen spelend op een schoolplein ter illustratie. Inzet: de poster op de ramen van het huis waar de opvang zou moeten komen
Volledig scherm
PREMIUM
Kinderen spelend op een schoolplein ter illustratie. Inzet: de poster op de ramen van het huis waar de opvang zou moeten komen © Patrick Guitjens / DG

Toch geen kinderdagverblijf in Nijmegen-Oost? Aanvraag is ingetrokken, maar een nieuwe ‘komt er gewoon weer’

NIJMEGEN - Komt er toch géén kinderdagverblijf aan de Hengstdalseweg in Nijmegen-Oost? Voor buurtbewoners leek het er vorige week even op. Ze kregen te horen dat de opvangorganisatie zijn aanvraag heeft ingetrokken. Maar, zo zegt de directeur nu: een nieuw plan is alweer in aantocht.

3 reacties

 • Steven Hoop

  2 maanden geleden
  Waarom meldt de Gelderlander in het artikel : "Kinderopvangorganisatie Pindakaas wil daar in een rijtjeshuis een opvang vestigen" Dit is gewoon incorrect. Het is en was een bedrijfspand. Stemmingmakerij en niet juist. Graag de feiten vermelden.
 • richard Tass

  2 maanden geleden
  @HJ jacobs maar die klanten maken geen herrie die van zo een dagverblijf maken veel herrie en dat moet ook kunnen het zijn kinderen maar je zal er maar naast wonen. Dus ik denk niet dat het veel erger is wat jij zegt.
 • HJ jacobs

  2 maanden geleden
  Heb zelf gewoond, waar ze een lijkhuis vestigde, de lijkwagens reden via de oprit in onze tuin, en dat was in de vondelstraat in nijmegen, dus het kan altijd nog erger, je mag niet klagen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen