Ondanks de afgelasting liepen honderden mensen zondag toch nog hard over het parcours van de Zevenheuvelenloop.
Volledig scherm
Ondanks de afgelasting liepen honderden mensen zondag toch nog hard over het parcours van de Zevenheuvelenloop. © Gerard Verschooten

Tóch goed nieuws over afgelaste Zevenheuvelenloop: deelnemers krijgen volledige inschrijfbedrag terug

NIJMEGEN - Of het de pijn van de afgelasting verzacht, blijft de vraag, maar er is toch nog een beetje goed nieuws voor Zevenheuvelenloop-liefhebbers. Alle deelnemers aan de geschrapte editie van afgelopen weekend krijgen hun inschrijfgeld terug. 

 1. Zóveel ongelukken in korte tijd, dat vraagt om onderzoek: ‘Heel belangrijk om te kijken hoe ze ontstaan’
  PREMIUM
  26

  Zóveel ongelukken in korte tijd, dat vraagt om onderzoek: ‘Heel belangrijk om te kijken hoe ze ontstaan’

  NIJMEGEN - Verkeerspsycholoog Gerard Tertoolen pleit voor een intensief onderzoek naar het grote aantal ongevallen in de laatste weken. ,,Ik heb geen professionele gegevens, maar het lijken meer ongelukken te zijn dan normaal in deze periode", zegt Tertoolen. ,,Ik denk dat het heel belangrijk is om te kijken hoe die zijn ontstaan. Misschien gebeurt dat wel te weinig.”
 2. Vermeende ‘Pyromaan van Grave’ blijft brieven schrijven aan OM: ‘Zoveel en zo vaak als ik wil’

  Vermeende ‘Pyromaan van Grave’ blijft brieven schrijven aan OM: ‘Zoveel en zo vaak als ik wil’

  DEN BOSCH/GRAVE/NIJMEGEN - Theo R. (60), de vermeende ‘pyromaan van Grave’, kan beter stoppen met het schrijven van allerlei brieven, buiten zijn advocaat om, met steeds nieuwe verzoeken om opheffing van zijn voorarrest. Dat gaf Advocaat-generaal A. Clarijs dinsdagmorgen aan bij het gerechtshof in Den Bosch. ,,De standaardreactie zal zijn dat we die niet meer in behandeling nemen.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.