Een groot introductiefeest voor nieuwe studenten aan de Radboud Universiteit in Nijmegen zou er dit jaar niet inzitten. Maar door kleine Testen voor Toegang-events mogen eerstejaars zich toch opmaken voor een avondje dansen en springen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een groot introductiefeest voor nieuwe studenten aan de Radboud Universiteit in Nijmegen zou er dit jaar niet inzitten. Maar door kleine Testen voor Toegang-events mogen eerstejaars zich toch opmaken voor een avondje dansen en springen. © Erik van 't Hullenaar

Tóch introfeest voor Nijmeegse studenten: samen dansen zonder 1,5 meter afstand

NIJMEGEN - Kent u die mop van dat introductiefeest dat niet doorging? Het gaat tóch door. Nieuwe studenten van de Nijmeegse Radboud Universiteit mogen eind deze maand ‘gewoon’ samen dansen op een introshow. Zonder 1,5 meter afstand. Hoe zit dat?

2 reacties

  • A I Anders

    9 maanden geleden
    Maar na afloop niet lagen als je corona hebt opgelopen
  • P.I. Staker

    9 maanden geleden
    Deze jonge mensen hebben fysiek wel een goede weerstand maar zijn mentaal nog kwetsbaar; hen blootstellen aan nutteloze conditionering voor sociaal contact is absurd, al begint het nu nog alleen bij grote groepen. Er zou toch geen sprake zijn van een test samenleving? Ook de term "coronaregime" is opmerkelijk.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.