Topdrukte voor de kaaswinkel en de bakker in de winkelstraten: nog gauw kerstboodschappen doen

videoNIJMEGEN - Nog gauw even kaas inslaan voor de kaasplank of gebakjes halen voor bij de borrel: in de centra van steden in de regio staan vrijdagmiddag lange rijen voor veel zaken.

15 reacties

 • Tom Aatje

  5 maanden geleden
  @Sandra Vliet, Hoezo overprijsd. Brood van een echte bakker of echt goede kaas van een kaasboer is niet te vergelijken met de rotzooi die je in de supermarkt koopt
 • Sandra Vliet

  5 maanden geleden
  Ik vind het ook behoorlijk overdreven om in een rij te gaan staan voor overprijste broden bij een bakkerij of zogenaamd speciale kaas van een kaaswinkel. Maar wat ik nog triester vind dan dit, ben ik zelf onder andere en alle andere mensen die niks beters te doen hebben dan onder een Gelderlander kritiek te uiten over de in de rij staande mensen.
 • Tom Hond

  5 maanden geleden
  @Daniel de Grood nou omdat mensen nu eenmaal triest zijn als ze in een rij gaan staan wachten voor voedsel wat in overvloed is en zowat elke dag beschikbaar http://is.Je kan het hele jaar taartjes eten als het moet maar om nou met zijn alle voor een taartje in een rij te gaan staan om een dag erna om een versierde denneboom te gaan hangen wat ook nergens op slaat vind ik triest ja.
 • Tom Hond

  5 maanden geleden
  @Mattie Veld vrijheid van menings uiting heet dat geloof ik dus als jij dat mag mogen anderen dat ook of zijn wij te min omdat je pa een grotere kar rijd dan de mijne.
 • H. Roberts

  5 maanden geleden
  @Mattie, een vrij man.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.