Volledig scherm
PREMIUM
NEC-trainer Jack de Gier tegen Cambuur. © Broer van den Boom, BSR/Socrates

‘Trainerswisselingen niet goed voor sportief succes’

NIJMEGEN - De vele trainerswisselingen bij NEC gaan de Nijmeegse club niet het sportieve succes brengen. ,,Succes vindt de basis in een continue bedrijfsvoering”, zegt sportmarketeer Ruud van der Knaap van Triple Double sportmarketing. 

Zijn advies: ,,Zorg dat de nieuwe trainer kan bouwen aan een toekomst. En stippel een beleid uit om binnen nu en twee jaar terug te keren naar de eredivisie.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Politie vindt AED’s van Vierdaagse terug bij vrijwilliger die ze in Nijmegen stal

    Politie vindt AED’s van Vierdaagse terug bij vrijwilli­ger die ze in Nijmegen stal

    De levensreddende defibrillatoren werden tijdens de Vierdaagse gestolen vanaf de start- en finishlocatie aan de Wedren. Recentelijk kwam bij de politie de tip binnen dat de twee AED’s op social media te koop werden aangeboden. Uit het politieonderzoek dat in samenwerking met de Stichting 4-Daagse volgde bleek een vrijwilliger van de Vierdaagse de AED’s te hebben gestolen. Hij is daarop door de politie aangehouden.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.