Queen Must Go On in de talentenshow We Want More.
Volledig scherm
PREMIUM
Queen Must Go On in de talentenshow We Want More. © William Rutten

Tributeband Queen Must Go On in finale van We Want More: ‘Dit is natuurlijk een superpodium’

videoNIJMEGEN - Positieve reacties, wekelijks bijna 800.000 kijkers en aanvragen voor optredens. De Nijmeegse tributeband Queen Must Go On vindt de talentenshow van SBS6 een prima ervaring. Zanger Ward Palmen: ,,Fantastisch om met zulke professionele mensen te kunnen werken.” De band zit inmiddels in de finale en maakt kans op de hoofdprijs van 100.000 euro.

4 reacties

 • Christiaan Dijkstra

  3 maanden geleden
  Tributebands hebben een meerwaarde als het het gevoel van de band en de sound overeen komen overeen komen met die van de legendes zelf. Wens jullie heel veel succes.
 • Mies Gooyer

  3 maanden geleden
  Pedro, het is lekker goedkoop. Snap überhaupt niet wie naar dit soort goedkope troep kijkt. Maar dat snap ik ook niet van lego blokjes, dus het ligt vast aan mij.
 • Marloes Achterbeke

  3 maanden geleden
  Playback show voor volwassenen. Afgezaagd entertainment.
 • Pedro Kantor

  3 maanden geleden
  Eigenlijk zijn tribute bands een in en in triest fenomeen, want het betekent dat er geen vraag is naar nieuwe muziek. Dat nieuwe bands geen kans, of veel minder krijgen. Zelfs een Roos van Nijmegen, ooit bedoeld om beginnende bands een kans te geven is verworden tot welke bands brengt het meeste publiek binnen, die mogen meedoen. Om de inhoud gaat het al niet eens meer. We leven in de nadagen van de rock muziek waarin we teren op oude glorie. Rock is de nieuwe jazz geworden.
 1. Het wemelt van de slakken en dit kun je er tegen doen: ‘Korrels doden slakken, maar ook egels en zanglijsters’
  PREMIUM
  9

  Het wemelt van de slakken en dit kun je er tegen doen: ‘Korrels doden slakken, maar ook egels en zanglijs­ters’

  Het regent slakken. Althans, het natte zomerweer zorgt ervoor dat het in de tuinen en op straat wemelt van deze slijmerige kruipers. Dat het slakkenweer is, moeten we maar even accepteren, zegt bioloog Gerrit Jansen uit Nijmegen. Korrels zijn voor de professionele tuinder een noodzakelijk kwaad, maar de doorsneetuinliefhebber kan beter de planten die deze dieren aantrekken gewoon opruimen.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.