Queen Must Go On in de talentenshow We Want More.
Volledig scherm
PREMIUM
Queen Must Go On in de talentenshow We Want More. © William Rutten

Tributeband Queen Must Go On in finale van We Want More: ‘Dit is natuurlijk een superpodium’

videoNIJMEGEN - Positieve reacties, wekelijks bijna 800.000 kijkers en aanvragen voor optredens. De Nijmeegse tributeband Queen Must Go On vindt de talentenshow van SBS6 een prima ervaring. Zanger Ward Palmen: ,,Fantastisch om met zulke professionele mensen te kunnen werken.” De band zit inmiddels in de finale en maakt kans op de hoofdprijs van 100.000 euro.

4 reacties

 • c'tje

  2 jaar geleden
  Tributebands hebben een meerwaarde als het het gevoel van de band en de sound overeen komen overeen komen met die van de legendes zelf. Wens jullie heel veel succes.
 • Mies Gooyer

  2 jaar geleden
  Pedro, het is lekker goedkoop. Snap überhaupt niet wie naar dit soort goedkope troep kijkt. Maar dat snap ik ook niet van lego blokjes, dus het ligt vast aan mij.
 • Marloes Achterbeke

  2 jaar geleden
  Playback show voor volwassenen. Afgezaagd entertainment.
 • Pedro Kantor

  2 jaar geleden
  Eigenlijk zijn tribute bands een in en in triest fenomeen, want het betekent dat er geen vraag is naar nieuwe muziek. Dat nieuwe bands geen kans, of veel minder krijgen. Zelfs een Roos van Nijmegen, ooit bedoeld om beginnende bands een kans te geven is verworden tot welke bands brengt het meeste publiek binnen, die mogen meedoen. Om de inhoud gaat het al niet eens meer. We leven in de nadagen van de rock muziek waarin we teren op oude glorie. Rock is de nieuwe jazz geworden.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen