Volledig scherm
© ANP

Trombone KwaKbergband tijdens carnaval gestolen

NIJMEGEN - Een muzikant van de  Nijmeegse KwaKbergband is zondagavond tijdens carnaval bestolen van zijn trombone. Het muziekinstrument  werd tijdens het feestgedruis in de Boterwaag op de Grote Markt in Nijmegen  weggenomen.

 Het gedupeerde lid van het dweilorkest heeft bij de politie aangifte gedaan. De muzikanten hopen dat er getuigen zijn die de politie op het goede spoor kunnen zetten.  ,,Er is iemand die een vrouw in een rode jurk met een trombone heeft zien lopen. Maar ja of dat ook werkelijk zo is", aldus een van de muzikanten. 

Ondanks de domper laat de KwaKbergband zich niet ontmoedigen.  Er is een andere trombone geregeld. Maandagmiddag  is het bekende dweilorkest in Knotsenburg traditioneel  van de partij om een vrolijke noot te blazen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Populaire sluipweg in Nijmegen is niet zomaar uitgewist
    PREMIUM
    VIDEO

    Populaire sluipweg in Nijmegen is niet zomaar uitgewist

    NIJMEGEN - Spuugzat waren de omwonenden van de Griftdijk in Nijmegen-Noord de drukte op de doorgaande weg. De sluiproute maakte het leven in de aangrenzende nieuwbouwwijken op gezette tijden veel minder aangenaam. Zo'n beetje elke werkdag stond de boel 's ochtends en 's avonds luidruchtig vast. Om tafel met de gemeente Nijmegen kwamen de omwonenden zelf op het idee om de Griftdijk in de spitsuren verboden terrein te laten verklaren voor iedereen die er niet woont.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.