Volledig scherm
© Davy Derksen- 112Nieuwsgroep

Twee auto’s botsen tegen elkaar in Hatert

NIJMEGEN - Bij een botsing op de Van Hogendorpsstraat in Hatert in Nijmegen zijn donderdagavond twee auto's tegen elkaar gebotst. Enkele personen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Onduidelijk is hoe zij eraan toe zijn.

De verkeersongevallenanalyse onderzoekt wat de oorzaak van de botsing is. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Dokken voor St. Steven als we willen blijven krupe’

    ‘Dokken voor St. Steven als we willen blijven krupe’

    NIJMEGEN - Het besluit om twee euro entree te vragen voor een bezoek aan de Stevenskerk in Nijmegen, roept uiteenlopende reacties op. De stichting die de kerk beheert, kondigde deze week een proef met entreeheffing aan die op 1 augustus begint. ‘Een kerk is het huis van God en staat open voor iedereen. Daar hoef je niet voor te betalen’, reageert een tegenstander op de website van De Gelderlander. Een ander vindt het jammer, ‘want straks kunnen mensen met (zeer) lage inkomens niet meer in de Stevenskerk terecht, een van de weinige gratis attracties in de stad’.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.