Twee gewonde mannen op straat in Nijmegen gevonden, mogelijk steekpartij

NIJMEGEN - Twee gewonde mannen zijn in de nacht van woensdag op donderdag op straat gevonden in de Aldenhof 61e straat in Nijmegen. Mogelijk is er een steekpartij aan vooraf gegaan, aldus de politie.

De mannen werden rond 00.50 buiten gevonden. Eén van de twee is mogelijk slachtoffer geworden van een steekpartij. Beide mannen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft vannacht onderzoek gedaan in de straat. Dat onderzoek is inmiddels afgerond. De slachtoffers willen geen aangifte doen. Daarom deelt de politie geen verdere informatie over het incident. 

Volledig scherm
De politie heeft vannacht buurtonderzoek gedaan. © Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.