Twee inzittenden van auto naar ziekenhuis na botsing in Nijmegen

VideoNIJMEGEN - Twee inzittenden van een auto zijn donderdagavond naar het ziekenhuis gebracht na een botsing op de kruising van de Van Hogendorpstraat en de Tak van Poortvlietstraat in Nijmegen. Daar botsten even voor 21.00 uur twee voertuigen door onbekende oorzaak tegen elkaar.

Volgens de politie was het ‘een grote ravage’ op de ongevalsplek. 

In de auto's zaten vier inzittenden. Twee van hen zijn in het ziekenhuis onderzocht.

Volledig scherm
Op de kruising van de Van Hogendorpstraat en de Tak van Poortvlietstraat in Nijmegen botsten twee auto’s tegen elkaar. © Politie
Volledig scherm
© Davy Derksen- 112Nieuwsgroep
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Dokken voor St. Steven als we willen blijven krupe’

    ‘Dokken voor St. Steven als we willen blijven krupe’

    NIJMEGEN - Het besluit om twee euro entree te vragen voor een bezoek aan de Stevenskerk in Nijmegen, roept uiteenlopende reacties op. De stichting die de kerk beheert, kondigde deze week een proef met entreeheffing aan die op 1 augustus begint. ‘Een kerk is het huis van God en staat open voor iedereen. Daar hoef je niet voor te betalen’, reageert een tegenstander op de website van De Gelderlander. Een ander vindt het jammer, ‘want straks kunnen mensen met (zeer) lage inkomens niet meer in de Stevenskerk terecht, een van de weinige gratis attracties in de stad’.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.