Twee inzittenden van auto naar ziekenhuis na botsing in Nijmegen

VideoNIJMEGEN - Twee inzittenden van een auto zijn donderdagavond naar het ziekenhuis gebracht na een botsing op de kruising van de Van Hogendorpstraat en de Tak van Poortvlietstraat in Nijmegen. Daar botsten even voor 21.00 uur twee voertuigen door onbekende oorzaak tegen elkaar.

Volgens de politie was het ‘een grote ravage’ op de ongevalsplek. 

In de auto's zaten vier inzittenden. Twee van hen zijn in het ziekenhuis onderzocht.

Volledig scherm
Op de kruising van de Van Hogendorpstraat en de Tak van Poortvlietstraat in Nijmegen botsten twee auto’s tegen elkaar. © Politie
Volledig scherm
© Davy Derksen- 112Nieuwsgroep
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.