Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP XTRA

Twee NEC-supporters aangehouden op verdenking van bezit en handel in harddrugs

NIJMEGEN - Twee supporters van voetbalclub NEC zijn afgelopen vrijdag aangehouden door de politie omdat beide mannen harddrugs bij zich hadden. Ze waren van plan om met de bus af te reizen naar Volendam, waar NEC die dag speelde

De 38-jarige supporter zou volgens de politie tijdens uitwedstrijden in harddrugs dealen. Na een onderzoek kon de man worden aangehouden. Dat gebeurde voorafgaand aan de wedstrijd in Volendam. De man had een handelaarshoeveelheid harddrugs bij zich. In een auto trof de politie nog een man aan, die ook harddrugs bij zich had. Alle drugs zijn in beslag genomen en de mannen zijn meegenomen naar het politiebureau. 

De 38-jarige verdachte mocht zaterdag weer naar huis en de ander (36 jaar) mocht vrijdag vertrekken. Ze zijn nog wel verdachten in de zaak. Ze riskeren een stadionverbod. Justitie moet de straf nog bepalen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.