De GGD-vaccinatiestraat in De Reehorst in Ede.
Volledig scherm
PREMIUM
De GGD-vaccinatiestraat in De Reehorst in Ede. © Raphael Drent

Tweede coronaprik zit buitenlandse vakantie in de weg: slechts beperkte groep net op tijd volledig ingeënt

NIJMEGEN - Wie deze zomer naar het buitenland op vakantie wil, kan snel in de problemen komen met de coronavaccinatie. Voor vrijwel iedereen onder de vijftig zal de noodzakelijke tweede prik midden in de zomervakantie gezet moeten worden. 

30 reacties

 • Bart Wolters

  1 jaar geleden
  Heeft Eelco de Boer ook nog een probleem met begrijpend lezen.. ik vraag om een effectieve aanpak waarbij ook risicogroepen gevaccineerd worden. En nu krijgen we de omgekeerde wereld. Degene die tot risicogroep zijn gebombardeerd kom in grote getale niet opdagen.. snap je dat?
 • Joseppe Greuters

  1 jaar geleden
  Ach wat dan nog. Gewoon even nog de tanden op elkaar. Ik ben al sinds 2009 niet meer op vakantie geweest door omstandigheden. Ik loop ook niet jarenlang te jammeren of met een trauma daardoor.
 • Byron Hendriks

  1 jaar geleden
  De Nederlander kan alleen nog maar klagen, zeuren, ontevreden zijn en als een verwend kind janken. Laten we blij zijn dat het opschiet met de vaccinaties en dat dankzij deze inspanning het aantal infecties, besmettelijke mensen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen omlaag gaan. Er is licht aan het einde van de tunnel, maar we moeten nog even geduld hebben.
 • JH de Bos

  1 jaar geleden
  Nou en?? Wij zijn zo verwend… In India vechten ze om voldoende zuurstofflessen te krijgen en hier lees ik dat de regering verweten wordt dat er in de vakantie wordt geprikt……. samenvattend: waar zeiken we over????
 • RHM Huijskes

  1 jaar geleden
  Bij mijn huisartsenpraktijk ligt sinds 7 mei de koeling vol met vaccins, maar i.v.m. feestdagen pas eind mei prikken en de tweede prik in september. Dit noemen we nog een efficiënt prikken bij de 60 plussers. Laat deze goep de hele zomer maar onbeschermd rondlopen😡

In samenwerking met indebuurt Nijmegen