Rick Brink bracht in februari 2020 als ‘minister van Gehandicaptenzaken’ een bezoek aan De Monnikskap in Nijmegen. Binnenkort komt hij opnieuw langs, ook om meer over de zorgen bij de school te horen.
Volledig scherm
PREMIUM
Rick Brink bracht in februari 2020 als ‘minister van Gehandicaptenzaken’ een bezoek aan De Monnikskap in Nijmegen. Binnenkort komt hij opnieuw langs, ook om meer over de zorgen bij de school te horen. © Paul Rapp

Tweede Kamerleden en Rick Brink willen dat het Rijk de Monnikskap blijft financieren

NIJMEGEN - De brief van bezorgde ouders van leerlingen op de Monnikskap in Nijmegen krijgt steun van diverse Tweede Kamerleden. D66 en de SP vinden dat de bekostiging in handen van het Ministerie van Onderwijs moet blijven. Lisa Westerveld (GroenLinks) heeft vragen gesteld aan minister Slob. Rick Brink, voormalig ‘minister van Gehandicaptenzaken’ wil dat het plan wordt teruggedraaid.

  1. Milieuactivisten demonstreren bij Engie: ‘Geen nieuwe fossiele gascentrale in Nijmegen’
    PREMIUM
    9

    Milieuacti­vis­ten demonstre­ren bij Engie: ‘Geen nieuwe fossiele gascentra­le in Nijmegen’

    NIJMEGEN - ‘Wees eerlijk’ en ‘Gas is niet duurzaam’. Met die leuzen op spandoeken voerde milieuclub Extinction Rebellion zaterdag actie bij het Engie-terrein tijdens een open dag voor omwonenden, bedrijven en andere geïnteresseerden. Ook deelden de demonstranten pamfletten uit waarin zij ageren tegen de plannen om een nieuwe gascentrale te bouwen op het Engie-terrein.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen